Igualtat i feminisme, passats de moda?

En una situació de crisi econòmica com l’actual, la gent pensa en sobreviure de la manera que sigui i molts cops deixa de defensar els seus drets bàsics.
Jo sóc dona i sóc jove. Moltes noies de la meva generació, només pensen en mantenir el seu lloc de treball com sigui, o aconseguir-ne un encara que es trobi en una situació laboral on els seus drets com a treballadora siguin oblidats per no tenir conflictes laborals.

Des de la Llei d’Igualtat d’oportunitats que va entrar en vigor l’any 2007, semblava que les discriminacions en l’àmbit laboral entre homes i dones formarien part deIGUALDAD_igualtat la història, ja que en la nostra societat actual, que un home percebi un salari més elevat que una dona pel mateix lloc de treball i de les mateixes característiques és quelcom impensable. I no es així.

En situacions desesperades on només es pensa en poder sobreviure, poder tenir diners per menjar, s’abandonen les ambicions pel camí i és un error, un error molt greu.
Des de l’esquerra hem de continuar defensant la total igualtat entre homes i dones, i que tenim un drets que ens han costat molts anys aconseguir, i que no poder donar passes cap enrere, i menys amb l’excusa d’una situació econòmica complicada on tothom ha de ser auster, no hem de permetre que ens robin els nostres drets i molt menys la dignitat.

Des de l’esquerra s’ha de continuar lluitant per la igualtat d’oportunitats i per a que en cap espai de la nostra vida quotidiana ningú sigui discriminat per cap raó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s