Igualtat i feminisme, passats de moda?

En una situació de crisi econòmica com l’actual, la gent pensa en sobreviure de la manera que sigui i molts cops deixa de defensar els seus drets bàsics.
Jo sóc dona i sóc jove. Moltes noies de la meva generació, només pensen en mantenir el seu lloc de treball com sigui, o aconseguir-ne un encara que es trobi en una situació laboral on els seus drets com a treballadora siguin oblidats per no tenir conflictes laborals.

Des de la Llei d’Igualtat d’oportunitats que va entrar en vigor l’any 2007, semblava que les discriminacions en l’àmbit laboral entre homes i dones formarien part deIGUALDAD_igualtat la història, ja que en la nostra societat actual, que un home percebi un salari més elevat que una dona pel mateix lloc de treball i de les mateixes característiques és quelcom impensable. I no es així.

En situacions desesperades on només es pensa en poder sobreviure, poder tenir diners per menjar, s’abandonen les ambicions pel camí i és un error, un error molt greu.
Des de l’esquerra hem de continuar defensant la total igualtat entre homes i dones, i que tenim un drets que ens han costat molts anys aconseguir, i que no poder donar passes cap enrere, i menys amb l’excusa d’una situació econòmica complicada on tothom ha de ser auster, no hem de permetre que ens robin els nostres drets i molt menys la dignitat.

Des de l’esquerra s’ha de continuar lluitant per la igualtat d’oportunitats i per a que en cap espai de la nostra vida quotidiana ningú sigui discriminat per cap raó.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s